Добре Дошли!

Добре Дошли!

Мнениеот admin » Чет Мар 05, 2015 12:00 pm

Добре дошли във форумите на sgbbg.com!
Очакваме от вас и се надяваме да превърнете този форум в приятно и полезно място, където може да обменяте и намирате информация за всичко, свързано с темата на форума.
Препоръчваме ви първо да си направите РЕГИСТРАЦИЯ във форума (за да поствате във всички категории се изисква регистрация!!!). Като регистриран потребител ще можете да използвате пълните възможности на форума, да създадете свой личен профил, да получите онлайн безплатна консултация.

С РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ВЪВ SGBBG.COM ФОРУМ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ ПО-ДОЛУ НАПИСАНИТЕ ПРАВИЛА!!!

Забраняват се:
- употребата на непристоен жаргонен език и обидни изказвания към и от потребителите;
- открита проява на расизъм към или от потребители;
- постинги, съдържащи скрити или явни рекламни послания;
- постването (tag images) на порнографски снимки, текстове и др. са недопустими (такива постове ще бъдат изтривани веднага!!!);
- пускането на теми с явни зверства и жестокости в материалите в тях (видео, текст, снимки), както и теми, съдържащи подобни материали (такива постове ще бъдат изтривани веднага).
- потребителите трябва да имат предвид, че има и потребители с по-бавна връзка. Използването на таговете () трябва да бъде съобразено, за да не се затрудняват юзърите с по-бавна връзка.;
- писането с латински букви, както и заместването на буквите Ч, Ш, Щ и др. с цифрени означения като 4 и 6 или с някакви други знаци извън кирилицата (изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.). Тези, които нямат кирилица, могат да ползват функцията (бутона) “Преобразувай на кирилица” или бутона. Режим на клавиатурата за темпалейт subSilver и само бутона. Режим на клавиатурата за темпалейт Jet (и двата бутона се намират под прозореца за писане на мнение). Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.
Всяко нарушение на някоя от посочените забрани води до изтриване на постинга, забележка, забрана за писане и/или изтриване на потребител и блокиране на достъп.

Администраторите и модераторите не носят отговорност за съобщенията във форума (с изключение на своите собствени). Те ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда. И все пак, ако са пропуснали такъв, молим да ги извините и да се свържете с тях на email: info@sgbbg.com, за да го направят.
Желателно е темите и съобщенията, които пишете, да бъдат на КИРИЛИЦА. Така ще е много по-лесно за останалите потребители и повече хора ще прочетат вашето мнение. Освен това този форум е български и ако нямате причина да не пишете на кирилица, постъпката ви може да се приеме като неуважение към останалите членове на форума.


УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!

Това е български форум, а не международен!
За тези, които са регистрирали акаунт във форума и изчакват активация от администратор.
Аватар
admin
Администратор
 
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Мар 05, 2015 11:09 am

Назад към Добре дошли

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron